nro 114Mona

nro 7Kikka

nro 59 Zelda

nro 48Seija

nro 84 Ruiskaunokki

Sateiseen, sumuiseen päivään sain sydäntä lämmittävän viestin. Enkelikortilla ystävyyttä toivottava SNY:ni oli koonnut Uskomattoman Yllätyksen! Hän oli kirjoittanut sydämellisen viestin, etsinyt Oikean Aarteen antikvariaatista: Mary Oljen Kauneimmat käsityöt, neulonut Suloiset Tumput, hankkinut lämmittävää teetä ja Pehmoista Nepalilaista Baby Woolia vyhdin. Mikä Aarre!  Salaisen Neuleystävän tarkoituskin on tutustua Uusiin Ystäviin, mutta minä olen ihan sanaton kaiken tämän ihanuuden äärellä. Sydämellinen KIITOS!

nro 61Tuazophia

Tässä välissä ilmoitan, että emon perhe lisääntyi viidellä. Eli kääpiöluppakorvakani Luna sai eilen viisi pientä poikasta. :))) Kuvia noin viikon kuluttua omassa blogissani Kuulumisia Kiihtelyksestä

nro 13 Orvokki

numerotonemo sai postia

 nro 87Minna

nro 52Liinu

nro 21 Hanza

nro 41Mikaela

nro 67Sanni

nro 105 Minna

nro 31Eicca

nro 95 Sähkökissa

 Eilen kiireisen työpäivän jälkeen kun tulin kotiin, odotti siellä lähetys salaiselta neuleystävältäni. Paketista löytyi kerä Nalle Aloe Vera –lankaa, Scrap book –paperilajitelma, askarteluhelmiä, suklaata ja sokerina pohjana itse neulottu kolmiohuivi. Snyni oli taas keksinyt pakettiin kaikkea kivaa. Iso hali ystävälleni.

nro 5Nilla

nro 44 Sonja

"Tämän kuukauden sny paketti sisälsi erilaisia bambuisia puikkoja, maltan tuskin odottaa, että pääsen niitä kokeilemaan. Ensi kuussa tulossa kuulemma suurempaa pakettia, sitä odotellessa :)"

nro 113 Neulova äiti